У Франківську відкрили першу заправку для електромобілів

05.04.2016 р.

ЗМІ про нас

Платформа "Тепле Місто" започаткувала напрям "Енергоефективність" відкриттям першої зарядної станції в Івано-Франківську. Станцію встановили у партнерстві з компанією "Тенко" та Tesla Club Ukraine.
Зарядна станція, запевняють ініціатори, забезпечує швидку зарядку і є універсальною: підходить для всіх електрокарів, які сьогодні їздять в Україні.
На відкритті показали, як станція заряджає електромобіль. Зарядити електромобіль можна безкоштовно, напругу кожен автомобіль вибирає індивідуально.
Одразу після офіційного відкриття, ця зарядна станція буде висвітлена на мапі від додатку Tesla Club Ukraine.
Ігор Сусяк, координатор напрямку "Енергоефективність" платформи "Тепле Місто" розповів про те, чому розвиток інфраструктури електрозаправок є важливим для нашого міста.
  • "Відмова від двигунів внутрішнього згоряння і перехід на чисту енергію є беззаперечним світовим трендом. Практика показує, що біля однієї електрозаправки формується парк з двадцяти електрокарів. До того маємо прекрасну можливість приєднатися до всеукраїнської мережі з виходом у Європу"
Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей