Тесла офіційно оновлює Model S

15.04.2016 р.

ЗМІ про нас

Ось нові можливості Тесла, які представлені у прес-релізі такого змісту:
  • Передня панель і фари Model S тепер мають конструкцію, аналогічну тій, яка міститься на Model X.
  • Система фільтрації повітря HEPA Tesla, яка раніше була доступна тільки на моделі X тепер доступна і на моделі S теж. Фільтр в 100 разів ефективніше, ніж всі інші автомобільні фільтри преміум-класу. Він забезпечує видалення щонайменше, 99,97% часток вихлопних забруднень і ефективне видалення всіх алергенів, бактерій і інших забруднюючих речовин з повітря салону.
  • Стандартний зарядний пристрій в Model S буде підвищено з 40 А до 48 ампер, що дозволить швидше заряджати авто при підключенні до зарядних джерел з більш високою силою струму.
  • Два нові варіанти декору інтер'єру: Figured Ash Wood Decor та Dark Ash Wood Decor.
Ціна збільшилася на $ 1500 по усіх напрямках. Базова модель S 70 тепер починається від $ 71500.
Схоже, що редизайн збільшив діапазон пройденого шляху без необхідності введення великих блоків батарей. Модель S 90D, автомобіль Тесла з найкращим діапазоном, в даний час рекламується з діапазоном від 294 миль - від 288 до миль.
Тесла описує нові фари:
"Модель S тепер має повні LED-адаптивні фари. Крім підвищення чудового стилю, вони також підвищують безпеку: 14 трьохпозиційні світлодіодні динамічні поворотні фари покращують видимість в нічний час, особливо на звивистих дорогах".
Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей