Tesla Model X отримав корисну опцію

12.07.2017 р.

Наші новини

Компанія Tesla представила нову конфігурацію сидінь для кросовера Model X, в якій при складанні другого і третього ряду сидінь утворюється рівна підлога. Семимісцева версія пропонувалася із самого початку, проте, незважаючи на зручність сидінь, для перевезення вантажу вона була не оптимальна.

"Максимізуйте пасажирські і вантажні можливості модифікації на 7 крісел. Сидіння другого і третього ряду можуть опускатися, коли вони не використовуються, створюючи додатковий простір для внутрішніх вантажів", - говориться в описі компанії.

Сидіння, які складаються в підлогу, вперше з'явилися у п'ятимісцевої версії Model X. При цьому, за рахунок електричної архітектури, кросовер зміг вважатися кращим в класі за об'ємом вантажного відсіку: при складених сидіннях об'єм багажника складає значні 2500 л!

Для семимісцевої версії така перевага досі була відсутня, що викликало подив у багатьох покупців. Тепер проблема вирішена. Єдине "але" - необхідність доплатити 3 тис. доларів за нову опцію. Проте, в компанії розраховують за рахунок нових сидінь збільшити продажі Tesla Model X.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей