Tesla відмовилася від натуральної шкіри

24.07.2017 р.

Наші новини

Усі автомобілі Tesla більше не можуть бути укомплектовані сидіннями, обшитими натуральною шкірою. На вибір пропонуються лише матеріали штучного походження.

Таке рішення компанія прийняла на догоду веганам - людям, які не приймають те, що має тваринне походження. Крісла з кожзаму пропонувалися для Tesla і раніше, причому за додаткову плату. Покупці відмічали, що за зручністю і зносостійкістю вони не поступаються натуральним. Тепер вони стали стандартним оснащенням.

"Тесла виявилась першим [авто] виробником, який повністю відмовився від використання шкіри тварин. Це, до речі, історичний момент, величину якого не усі зрозуміють, але це перший крок до м'яса без тварин, адже класичне тваринництво це неймовірний по затратах ресурсів процес, якому не місце у нашому майбутньому. Ну і слово "гуманність" тепер набуде справжнього значення", - так прокоментував новину засновник Tesla Club Ukraine Назар Шимоне-Давида.

Вважається, що між прихильниками електромобілів і веганами існує значна кореляція - і ті і інші вважають важливими піклується про живу природу. Втім, назвати автомобілі Tesla повністю веганськими поки що не можна: обшивка керма натуральною шкірою залишилася в списку опцій.

Нововведення торкнеться не лише Tesla Model S та Model X, а й бюджетної Model 3, випуск якої розпочався цього місяця.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей