Tesla Model 3: перший тюнінг

03.08.2017 р.

Наші новини

Ательє T Sportline, яке називає собі першим у світі тюнером Tesla, представила програму доопрацювань для нової Model 3. Пакет під назвою Carbon Fiber Sport Kit включає карбонові елементи обробки екстер'єру, а також 20-дюймові диски з власного каталогу T Sportline. Останнє, мабуть, буде особливо затребуване, враховуючи, що сама Tesla пропонує для Model 3 тільки два варіанти коліс - базові 18-дюймові Aero та опціонні 19-дюймові Sport, за яких треба доплатити 1,5 тис. доларів.

Tesla розпочала постачання Model 3 тільки минулого тижня, причому виключно для власних співробітників, тому реального електромобіля у тюнерів, швидше за все, немає. На даний момент на їх сайті опубліковано лише декілька барвистих рендерів.

Для Model X ательє T Sportline пропонує екстер'єрні і інтер`єрні аксесуари і колісні диски, для Model S - все те ж саме плюс занижену підвіску і спортивні гальма. Очевидно, тюнінг-кіт Model 3 також буде з часом доповнений.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей