Джо Байден хоче замінити 645 000 службових авто електромобілями

26.01.2021 р.

Наші новини

Обраний президент США Джо Байден пообіцяв замінити всі автомобілі, що знаходяться у федеральній державній власності, на електричні. Загалом таких транспортних засобів налічується 645 000 одиниць - це 245 000 цивільних авто, 173 тисячі - військових і ще 225 000 поштових.

«Федеральний уряд володіє величезним парком автомобілів, який ми збираємося замінити чистими електрокарами, зробленими безпосередньо тут, в Америці, американськими робітниками», - заявив 46-й президент США.

Як видно, Байден хоче закуповувати виключно американські авто. Згідно з діючими законами, американським вважається автомобіль, рівень локалізації якого становить не менше 50%. Причому зараз найбільш американськими автомобілями вважаються Тесли, оскільки компанія Ілона Маска не просто складає електромобілі в Америці, але й сама виробляє майже всі комплектуючі до них. Так, в електромобілях Tesla використовуються акумулятори Panasonic, але і їх випускають не в Японії, а у США.

Передбачається, що масовий перехід на електромобілі не тільки підтримає виробників, але й дозволить державі істотно заощадити на пальному та обслуговуванні в довгостроковій перспективі. І це не кажучи про турботу про довкілля.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей