Електрокросовер Fisker Ocean обіцяє рекордний для європейського ринку пробіг на одному заряді

28.03.2023 р.

Наші новини

Fisker Ocean зможе проїжджати на одному заряді до 707 км. Показник є рекордним для електрокросоверів на європейському ринку. Компанія заявляє таку автономність, виміряну за їздовим циклом WLTP. Він максимально наближений до реальної експлуатації.

Це означає, що Fisker Ocean теоретично може проїхати від Парижа до Франкфурта (574 кілометри), і його водій може не обмежувати себе у питанні швидкості. У Старому Світі модель стане доступною для замовлення 11 квітня, хоча всі процедури сертифікації завершаться тільки до кінця того ж місяця.

Для інших «далекобійних» електрокросоверів у Європі заявлено менші цифри. Так, Mercedes-Benz EQS покриває до 587 км, Tesla Model Х проїжджає до 565 км.

Складання Fisker Ocean формально запустили ще восени 2022 року, проте продажі поки ніде не стартували. Спочатку для замовлення доступна тільки базова версія з одним електромотором потужністю 275 кінських сил і запасом ходу 443 кілометри. Середній варіант видасть 540 сил, а його автономність становитиме 628 кілометрів. Топова комплектація з максимальним пробігом розвиватиме 550 сил.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей