Lucid потроїла виробництво та постачання електроседана Air

14.10.2022 р.

Наші новини

Американський виробник електромобілів Lucid розкрив плани щодо обсягів виробництва та продажу седанів Air у третьому кварталі 2022 року. Згідно з цими даними, випуск машин збільшився у третьому кварталі порівняно з другим утричі — з 700 до 2282 екземплярів. Як повідомляє видання InsideEVs, для молодої компанії це абсолютний рекорд.

Також повідомляється про рекордні доставки електричних автомобілів – з липня по вересень цей показник склав 1398 машин. Це означає, що з початку року компанія поставила 2437 електромобілів, а загальна кількість на кінець року перевищить 2500 штук.

Наразі ці цифри є попередніми, а повний фінансовий звіт за третій квартал буде опубліковано 8 листопада. Втім, серйозних змін у ньому не очікується.

У серпні було представлено топову версію Lucid Air з приставкою Sapphire у назві. Такий седан оснащується тримоторною силовою установкою, здатною прискорюватися до 60 миль на годину (96,6 км/год) за 2 секунди. Виробництво флагмана розпочнеться у першій половині 2023 року. Ціни починаються від 249 тисяч доларів.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей