Polestar 2 оновився: тепер він потужніший і задньопривідний

25.01.2023 р.

Наші новини

Компанія Polestar представила рестайлінгову модель електричного ліфтбека з індексом 2. Усі модифікації електромобіля отримали покращені силові агрегати, водночас базові версії Polestar 2 змінили привід з переднього на задній, а модифікації зі збільшеним запасом ходу стали ще далекобійнішими. У країнах Європи доставки нових електромобілів почнуться в другій половини цього року.

В одномоторних версіях Polestar 2 двигун тепер знаходиться на задній осі. У модифікації Standard Range він розвиває 272 к.с. замість 231 к.с., у Long Range — вже 299 к.с. До 100 км/год такі ліфтбеки здатні розігнатися за 6,4 та 6,2 секунд відповідно. Молодший варіант Polestar 2 проїде без підзаряджання 518 кілометрів, потужніший за рахунок нової батареї від CATL – ємністю 82 кВт*год замість колишніх 78 кВт*год – вже 635 кілометрів.

Двомоторні модифікації Polestar 2 також стали потужнішими, але не настільки радикально. Силова установка найдоступнішою з них забезпечить 421 к.с (раніше 408 к.с.) та 740 Нм. Потужність топової версії не змінилася (476 к.с.), але збільшено кількість тяги – вона зросла до 740 Нм. Час розгону до 100 км/год – 4,5 та 4,2 секунди відповідно. На Polestar 2 Long Range з двома двигунами передній електромотор вміє вимикатися за необхідності, щоб заощадити електрику. Підсумковий запас ходу з тією самою 82-кіловат-годинною батареєю для обох двомоторних версій – 592 кілометри.

Основна зовнішня відмінність новинки - глуха «решітка радіатора», яка паралельно служить майданчиком для розміщення камер і радарів. За це у Polestar назвали новий елемент Smart Zone.



Також електромобіль забезпечили новими 20-дюймовими колесами, а базова комплектація розширена за рахунок додаткових асистентів водія, системи камер кругового огляду і бездротової зарядки.


Модернізовані електромобілі Polestar 2 вже доступні для замовлення. Стартова ціна - 50190 євро, а топ-версія Performance коштує мінімум 64690 євро.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей