Ram повністю розсекретив електропікап 1500 REV: 663 сили та до 805 ходу

06.04.2023 р.

Наші новини

На міжнародному автосалоні у Нью-Йорку дебютував серійний електричний пікап Ram 1500 REV. Зовнішність та інтер'єр машини були розкриті раніше цього року, тепер виробник повідомив ключові характеристики. До дилерів модель має надійти в останньому кварталі наступного року.

Ram 1500 REV побудований на рамній платформі STLA Frame і оснащений двома електромоторами, які разом розвивають 663 к.с. та 840 Нм. Таким чином, він перевершує всі паливні аналоги, крім 712-сильного Ram 1500 TRX. Розгін до 60 миль на годину (97 км/год) займає 4,4 секунди.

Це не найшвидший з існуючих електропікапів, але один з найбільш автономних: вже в базі він оснащується батарею на 168 кіловат-годин, якої має вистачати на 563 км. Опційно можна буде вибрати блок акумуляторів ємністю 229 кіловат-годин з дальністю пробігу 805 км.

Крім того, пізніше має з'явитися модифікація Ram 1500 REV XR «з безпрецедентним запасом ходу». Подробиць про неї поки немає, але, судячи з усього, йдеться про варіант із невеликим ДВЗ для підзаряджання. Підтримка 350-кіловатної зарядки дозволить за 10 хвилин відновлювати запас енергії, якого вистачить на 177 км шляху.

Ram 1500 REV отримав 425-літровий передній багажник – як стверджується, найбільший у класі. Опційно в нього може бути вбудована 3,6-кіловатна розетка. Ще одна розетка, на 7,2 кіловат, знаходиться у вантажній платформі: пікап можна використовувати як резервне джерело енергії для побутових приладів або інших електромобілів. Модель має вантажопідйомність 1225 кг і здатна тягнути причіп масою до 6350 кг – це більше, ніж у GMC Sierra EV або Ford F-150 Lightning.

Також новинка отримала пневмопідвіску з п'ятьма пресетами, але подробиць про них поки немає: відомо лише, що максимальна глибина подолання броду становить 610 мм. Їздить вона на 22 дюймових дисках, взутих у шини Pirelli Scorpion.

Ram 1500 REV буде доступним покупцям у п'яти комплектаціях, включно з абсолютно новою під назвою Tungsten. На передній панелі розташовано три екрани: 12,3-дюймова панель приладів, 14,5-дюймовий тачскрин мультимедіа в обрамленні фізичних кнопок і 10,25-дюймовий для переднього пасажира. Останній оснащений входом HDMI. Також в оснащенні можуть бути проєкційний дисплей, преміальна акустика Klipsch з 23 динаміками, фірмова технологія напівавтономного водіння.

Прайс-лист поки що не опубліковано. У лютому повідомлялося, що весь тираж, запланований на перший рік виробництва, вже розпродано. Для розміщення попереднього замовлення було необхідно внести депозит у 100 доларів.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей